social media inso.gov.ir-شبکه_های_اجتماعی_سازمان_ملی_استاندارد

مدیرکل

بيشتر

دوشنبه1401/11/10

08:30:4

112

در طرح کنترل کم‎‌فروشی در استان تهران:

25هزار بسته فرآورده از واحدهای تولیدی و عرضه بررسی و پایش شد

عباس نوری مدیرکل استاندارد استان تهران، با اشاره بر اجرای طرح کنترل کم‌فروشی بسته‌بندی فرآورده‌های غذایی و شوینده، از سوی سازمان ملی استاندارد ایران، گفت: در نتیجه پایش‌ها از واحدهای تولیدی استان تاکنون، 39 درصد کم‌فروشی در محصولات مذکور، مشخص شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل استاندارد استان تهران، عباس نوری با اشاره بر اینکه رصد کم‌فروشی و نظارت بر آن، از مهم‌ترین اولویت‌های کاری در دوره تحولی این سازمان است، در خصوص اجرای طرح تشریح کرد: از ابتدای سال تا کنون، 22هزار فرآورده از صنایع مذکور، از واحدهای تولیدی استان، از نظر کمی مورد بررسی و پایش قرار گرفت و حدود 39 درصد کم‌فروشی در بسته‌بندی فرآورده‌های صنایع غذایی و شوینده احصاء شد.
وی با تاکید بر نقش پررنگ استان‌ها به عنوان صف مقدم اجرایی و عملیاتی قانون در این زمینه، افزود: اداره‌کل استاندارد استان تهران نیز در راستای انجام این وظیفه خطیر، علاوه بر بازرسی و نمونه‌برداری از واحدهای تولیدی، اقدام به خرید و توزین3 هزار فرآورده از بازار کرد، که در پایان طرح، حدود 32% کم فروشی در محصولات مشخص شد.
نوری با یادآوری اینکه پرونده متخلفین به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده‌است، خاطر نشان کرد:  برای اجرای هر چه شایسته‌تر این طرح، کارگروه ستاد پایش کمیت، برای کنترل و نظارت بر کم‌فروشی محصولات در اداره‌کل استاندارد استان تهران تشکیل و جلسات آن به صورت منظم برگزار می گردد.